Mechanical Engineer WTB in de bagger- en offshore industrie

Job description


Ben je net afgestudeerd en wil je graag deel uitmaken van een jong engineering-team in de zware machinebouw binnen de bagger- en offshore industrie? Heb je ervaring met technisch tekenen met Inventor, een ontwikkeld technisch inzicht en probleemoplossend vermogen? Solliciteer dan als:

Mechanical Engineer WTB in de bagger- en offshore industrie 
 
Voor uitbreiding van ons engineeringsteam zijn wij per 1 augustus voor ons kantoor in Woerden op zoek naar een Mechanical Engineer WTB. Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en construeren van complete werktuigbouwkundige systemen of onderdelen daarvan. Met jouw kennis en verstand van techniek ben je dagelijks bezig met alle aspecten van de fabricage van zware staalbouw constructies en machines en de daarbij behorende vervaardigingstechnieken. Je zet ontwerpen in 3D op en werkt deze uit tot 2D fabricage tekeningen. Je maakt en controleert constructieberekeningen en stelt specificaties van systemen op. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor vragen van leveranciers en begeleid je installatie- en inbedrijfstelling werkzaamheden. Kortom; je begeleidt het product/systeem van ontwerp tot realisatie. 
 
Wij bieden
 • Een internationale werkomgeving met kennis van zaken en mogelijkheid tot reizen;
 • Een fulltime startersfunctie, met een marktconform salaris;
 • Technisch uitdagende projecten en producten;
 • Jong bedrijf met open en informele werksfeer;
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden in de bagger-, en offshore-industrie;
 • Mogelijkheid tot het volgen van lezingen en bijeenkomsten in het werkveld;
 • Goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een prestatie afhankelijke bonusregeling.
 
Wij vragen 
 • Ontwerpervaring met 3D CAD-systemen (Inventor) in de zware machinebouw, staalconstructie, offshore of baggerindustrie;
 • Sterk ontwikkeld technisch inzicht en verstand van verschillende aspecten en fabricagenormen binnen de machinebouw en constructieleer;
 • Een recent afgeronde HTS-opleiding Werktuigbouwkunde;
 • Je bent communicatief vaardig zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent flexibel en hebt een hoge mate van betrokkenheid;
 • Je kunt problemen signaleren en oplossingsgericht actie ondernemen en je bent in staat om op eigen initiatief jouw bijdrage te leveren binnen het team. 
 
Heb je interesse?
Stuur je CV en (korte) motivatie naar HollandMT (info@HollandMT.com) t.a.v. Susan van Maldegem.
 
Voor informatie over de functie kan je ook bellen naar telefoonnummer 0348-416075 of een e-mail sturen.

Apply without account

Day Month Year
   

Enter text from image

 
HollandMT

Company description


Over HollandMT – Werktuigbouwkundige specialisten in de baggerindustrie
Holland Marine Technologies (HollandMT) richt zich op ontwerp en levering van installaties, onderdelen en diensten ten behoeve van de internationale bagger- en offshore industrie.

HollandMT onderscheidt zich in deze markt door gebruik te maken van innovatieve ontwerpen, kostenefficiënte fabricage in het buitenland en een toegewijd ontwerp- en projectmanagement team. HollandMT coördineert de ontwerp-, en uitvoerende diensten vanuit haar kantoor in Woerden. In samenwerking met (inter)-nationale constructie bedrijven worden diverse systemen en onderdelen gefabriceerd en samengesteld. HollandMT werkt met een ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en projectleiders om optimaal aan de wensen van de bagger- en offshore industrie te kunnen voldoen. Klanten van HollandMT zijn daardoor verzekerd van levering van hoogwaardige systemen en producten tegen een concurrerende marktprijs. Voor meer informatie, zie onze website: www.HollandMT.com.

Vacancy details

DJ ID #181174
Date Updated Thursday 16 May 2019
Location Woerden
Employment Type Full-time
Education level High
Sector Dredging
Function category Engineering
Region Western Europe

Contact details

Company name HollandMT
ContactMs. Susan van Maldegem
Telephone 0348-416075
Address


Pompmolenlaan 13
3447 GK Woerden
The Netherlands
 

Website
Company data
All jobs

Share